Безплатна оферта 0892232922

Регулирайте слънцето в дома си!

Външните ламелни щори са идеално решение за защита на вашето лично пространство. С тях винаги можете да създадете точно онази атмосфера във вашия дом или офис, която ви кара да се чувствате напълно спокойни. Ламелите се регулират според вашите нужди без да блокират напълно дневната светлина. Чрез промяна на ъгъла на ламелите може да постигнете както пълно засенчване в помещението така и да пропуснете нужното количество светлина. Външните ламелни щори се монтират челно от външната страна на прозореца и са сигурна и здрава конструкция с термоизолиращи свойства.

Те са лесни и удобни за управление като задвижването им става ръчно с манивела или моторизирано чрез дистанционно управление. Съвременните системи за умен дом позволяват автоматичното им управление чрез смартфон или таблет.

Предимства на външните ламелни щори от РИАРОЛ

Видове външни ламелни щори

"C" - ламела

Най-често срещаният модел при външните ламелни щори е този с C-образната ламела. Те са устойчиви на всякакви атмосферни влияния а алуминият от който са изработени осигурява голяма стабилност, дълъг експлоатационен живот на продукта и защита срещу крадци. Предлагат се с ширина на ламелата от 50мм и 90 мм и могат да се отварят във всякаква позиция, до 180 градуса на завъртане. Предназначени са както за частни домове така и за магазини, складови помещения, производствени цехове и други. Те са много удобни и лесни за управление което може да стане чрез манивела или моторизация, също така могат да бъдат интегрирани в система за умен дом.

"Z" - ламела

Модерният дизайн и отличната слънцезащита позволяват на тази външна ламелна щора да създаде уникална визия на всички видове обекти. Алуминият от който са изработени ги прави устойчиви на всякакви атмосферни влияния като вятър, дъжд, слънце дори и силна буря. Ламелите са оформени като буквата "Z" и се предлагат с ширина от 90 мм, Гуменото уплътнение намиращо се по цялата дължина на ламелата, увеличава топлоизолацията на вашите щори и намяля достъпът на светлина в помещението. Ламелите могат да бъдат отваряни във всякаква позиция, до 90 градуса на завъртане. Управлението им може да стане чрез манивела или моторизация, също така могат да бъдат интегрирани в система за умен дом.

Галерия

За консултация и разглеждане на мостри се свържете с нас!