Безплатна оферта 0892232922

Всеки автомобил се нуждае от тях!

Ролетните гаражни врати са добра алтернатива на секционните врати и създават повече място в дома ви. Изработени са изцяло от алуминий, като ламелите са запълнени с полиуретанова пяна осигуряваща отлична изолация. Самата врата се навива в кутия и не заема място от тавана или страничните стени. Ролетните гаражни врати са подходящи както за малки, така и за големи гаражни помещения.

Управлението им може да стане ръчно чрез манивела или моторизирано с помощта на дистанционно. Аварийната ръчна манивела при моторизираните врати, ви позволява да ги отваряте и затваряте и при случаи на прекъсване на захранването.

С дистанционното управление можете да отваряте и затваряте вашата ролетна гаражна врата чрез радиоуправление без да се налага да напускате автомобила си.

Предимства на ролетните гаражни врати от РИАРОЛ

Нашите ролетни гаражни врати са леки, удобни и с дълъг експлоатационен живот. Качество което издържа на изпитанието на времето, благодарение на висококачествения и устойчив на корозия алуминий. Алуминиевите ламели са запълнени с полиуретанова пяна без фреон, което означава максимална топло и звукоизолация.

С помоща на нашия специализиран екип ще получите правилини съвети за всички опции и цветове ролетни гаражни врати и гаранция за тяхното бързо и правилно монтиране във вашия гараж.

За консултация и разглеждане на мостри се свържете с нас!