Безплатна оферта 0892232922

Създайте своя уют на открито!

Сенниците представляват ефективно и стилно решение за регулиране на светлината и топлината във вашия дом или офис. Този практичен аксесоар не само предлага защита от интензивната слънчева светлина, но и придава уют и изящество на всяко пространство. Изработени от издръжливи материали, сенниците предоставят ефективна бариера срещу излишната светлина и топлина, което е от особено значение през летните месеци. Наличието на различни цветове и дизайни позволява лесно съчетаване с интериора на стаята. С тях може да контролирате баланса между светлина и топлина, използвайки автоматизацията на Somfy с мотори IO и RTS. Съобразени с последните технологични постижения, сенниците на РИАРОЛ ви позволяват да ги управлявате директно от вашия смартфон. С добавянето на TAHOMA, може дори да симулирате вашето присъствие в дома си, дори когато сте на семейна ваканция, за по-голяма сигурност на вашия дом.

Предимствта на сенниците

Видове Сенници от РИАРОЛ

ТЕНТИ

Тентите са леки покривни структури които предоставят не само защита от интензивните слънчеви лъчи, но и създават пространство, в което да се насладите на свеж въздух, независимо дали сте в двора на дома, на терасата или в градината. Съвременните тенти са изработени от висококачествени материали, като полиестер, акрил и PVC, които ги правят устойчиви на влага и вредните UV лъчи. Металният корпус осигурява стабилност и здравина, а разнообразието от цветове и дизайни позволяват на всеки да намери подходящата опция за своето пространство. Някои модели са оборудвани с автоматизирани системи, които позволяват лесно управление и програмиране на отварянето и затварянето им. Това не само предоставя удобство, но и добавя съвременен и интелигентен акцент към външната ви среда. Разделят се на полукасетъчни и касетъчни.

ZIP - перде

Зип пердета, или ветроупорни вертикални завеси, са иновативно решение за съчетаване на елегантен дизайн с висока функционалност. Този вид пердета не само предоставят защита от слънцето, но и осигуряват ефективна защита от вятъра и други атмосферни условия. Зип пердетата са оборудвани с иновативна зип система, която осигурява стегнато прилепване на текстила към направляващите релси. Този механизъм не само укрепва пердетата, но и ги прави устойчиви на вятъра и други атмосферни влияния. Зип пердетата предлагат отлична топлоизолация, като осигуряват необходимата защита от слънцето и прегряването на интериора. Техните материали често са обработени с UV-стабилизатори, които предпазват от вредните лъчи. Зип пердетата са лесни за монтаж и поддържане. Техните конструкции често са компактни и устойчиви на външните влияния, като ги правят удобни за употреба и дълготрайни. Те са налични в различни цветове и дизайни, което позволява персонализация и съчетаване със стила на всяко пространство. Задвижването им може да бъде ръчно чрез манивела или моторизирано.

За консултация и разглеждане на мостри се свържете с нас!