Безплатна оферта 0892232922

Направете Дома си SMART!

Спестете време в ежедневието си с прости и лесни за управление устройства за умен дом от РИАРОЛ. Добавете сензори към вашите продукти, за да увеличите сигурността в дома си, да следите всичко по всяко време и да получавате известия когато нещо неочаквано се случи. Свържете отоплението с вашите външни щори за да намалите потреблението на енергия без никакви усилия.

Интелигентните ни управления автоматично контролират продуктите в зависимост от интензивността на слънчевите лъчи или ветрове и регулират температурата според вашите желания. Използвайте вашия смартфон или таблет за да управлявате дома си от разстояние. Създайте сценарии, които правят ежедневието по-лесно за вас и вашето семейство. Оставете дома си да се грижи сам за себе си.

Умния дом слага край на малките ежедневни грижи като забравено осветление, неочаквани доставки или забравени ключове. Вижте кой е на порталната врата чрез външна камера и отворете вратата на гаража си от разстояние през вашия смартфон.

SMART Управление с TaHoma Switch

Със системата за автоматизация на дома ви - TaHoma, винаги и навсякъде ще сте свързани с дома си чрез приложението за вашия смартфон или таблет. Просто свържете вашите смарт продукти за дома като външни щори, осветление, отопление, и дори гаражни врати с TaHoma. Сега може да управлявате всички тези продукти от разстояние.

Приложението за автоматизация на дома TaHoma гарантира,че всичко комуникира помежду си. Това е вашият команден център, от който програмирате и изпращате всичките си изисквания и желания. TaHoma е изключително сигурна, оптимална и в съответствие с най-високите изисквания, с защита от хакери така, че нежеланите нарушители винаги да се държат на разстояние.

С едно докосване на бутона на вашата TaHoma или смартфон, затваряте всички външни щори, изключвате осветлението и активирате алармата, за да защитите дома си.

SMART Сензори

Интелигентен сензор за слънце

SUNIS WIREFREE iO е безжичен сензор за слънце за външни щори който следи интензитета на светлината.

 • Автоматично спуска или отваря външните щори в зависимост от интензивността на светлината.
 • Без необходимост от окабеляване, мялък и дискретен
 • Настройка от разстояние през TaHoma

Интелигентен сензор за температура

THERMIS WIREFREE iO представлява безжичен сензор за температура.

 • Управлява вашите външни щори в зявисимост от температурата
 • Автоматично затваря външните щори когато температурата отвън е много висока или ниска, което подобрява изолацията на дома ви и нямаля разходите за енергия.

SMART Осветление

Интелигентен приемник

IZIMO ON-OFF iO е приемник който превръща всяко жично осветление или оборудване в смарт. За да управлявате осветлението, то може да бъде поставено зад стенен електрически ключ. За да управлявате оборудването за дома, то може да бъде поставено зад електрически контакт.

Интелигентен щепсел

ON-OFF щепсел iO е радио контакт, който може да трансформира всяка лампа или малък електрически уред в смарт. Веднъж свързан с TaHoma, можете дистанционно да управлявате всяко осветление или малък електрически уред чрез смартфон от разстояние.

SMART отопление

Интелигентен термостат

Термостат WIFI – управлявайте отоплението в дома си, през Вашия мобилен телефон.

 • Открийте ново ниво на комфорт, като комбинирате сензор за температура и влажност
 • Управлявайте потреблението на енергия, за да намалите разходите
 • Проверявайте настройките отдалечено през вашия мобилен телефон или локално от сензорният екран на термостата
 • Свържете термостата си с вашите смарт външни щори за още по-голяма ефективност. С TaHoma можете да създадете сценарий, който да съчетава свързан термостат, сензор за слънце и външни щори

Интелигентен термостатичен клапан

THERMOSTATIC VALVE iO е нов клапан който научава спецификацията на вашия дом и се адаптира, за да увеличи ефективността, без да намаля нивото ви на комфорт.

 • Спестява енергия - благодарение на отчитането на отворен прозорец, термостатичния клапан автоматично понижава температурата, когато проветрявате помещението.
 • Оптимизирано регулиране - термостатичния клапан анализира околната среда и се настройва, за да бъде на правилната температура в точното време.
 • Програмиране стая по стая - благодарение на приложетнието TaHoma можете да промените режима на вашия клапан отвсякъде.
 • Тих термостатияен клапан - проектиран да бъде много тих. Може да бъде монтиран в стая като няма да ви смущава през ноща.

SMART аларми

Интелигентна алармена система

Интелигентно и надеждно решение за аларма , която ви известява преди настъпване на взлом, благодарение на уникалната технология на вибрационния детектор intelliTAG. Това е напълно безжична система, много лесна за инсталиране и употреба, чрез вашия смартфон. Идеално решение за дома, което ви дава възможност да изградите безжична система за сигурност.